Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ο Καπνισάκης είπε την αλήθεια για την υπουργοποίησή μου - Έδωσα δάνειο 230 χιλ. ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Ο Καπνισάκης είπε την αλήθεια για την υπουργοποίησή μου - Έδωσα δάνειο 230 χιλ. ευρώ στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη μου θύμισε πολύ την αντίδρασή του για τις υποκλοπές» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταθεί ποτέ απέναντι στην κοινωνική πρόοδο», ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ακόμα κι αν δεν το θεωρεί πλήρες.
Σχετικά με την πρόταση για υπουργείο που είχε δεχτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από τις εκλογές του 2019, επιβεβαίωσε αυτό που είχε αποκαλύψει ο δευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης.
«Φανέρωσε κάτι που γνώριζε με στοιχεία εδώ και χρόνια και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη, η οποία μου θύμισε πολύ την αντίδρασή του για τις υποκλοπές», εξήγησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν ο Καπνισάκης με πήρε τηλέφωνο μετά τη συνέντευξη και μου είπε “είπα αυτό, έκανα κάτι λάθος;”, του είπα “την αλήθεια είπες”», συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς ποιο υπουργείο του πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Αυτά είναι κουτσομπολιά».
Επίσης, απέφυγε να απαντήσει με ποιο τρόπο έγινε αυτή η φερόμενη πρόταση.
Απαντώντας στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Στ. Κασσελάκης είπε πως ήταν «μία συνέντευξη που είχε μερικά θετικά και μερικά που μπορώ να σας πω ότι εγώ εξεπλάγην. Το να ωθεί τους βουλευτές του στην αποχή και να το αποκαλεί αξιοπρεπή στάση είναι μία στάση πολιτικής δειλίας».
Σχετικά με την ακρίβεια είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ένα πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ακρίβειας όπου θα μηδενίζεται ο ΦΠΑ στα ήδη πρώτης ανάγκης.
Αναφορικά με το δάνειο που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, το επιβεβαίωσε, ενώ αποκάλυψε πως ήταν 230.000 ευρώ, αλλά όταν η δημοσιογράφος σχολίασε ότι «συζητήθηκε» απάντησε ότι ναι, συζητήθηκε αλλά αυτό που δεν συζητήθηκε είναι ένα κόμμα να κυβερνάει και να χρωστάει μισό δισ. ευρώ και ο αρχηγός του να παίρνει επιδοτήσεις 8.000 ευρώ για τις ελιές.
«Ας μιλήσουμε για τα δανεικά κι αγύριστα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας», απάντησε όταν η κ. Ζαχαρέα ξαναγύρισε τη συζήτηση σε χρήματα.
Σε ερώτηση για το πότε θα υπηρετήσει στον στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «από ό,τι γνωρίζω ναι, θα τηρήσω τον νόμο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ισχύει ότι προγραμματίζω να παρουσιασθώ τον Μάρτιο, περιμένω ενημέρωση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πάει στις επόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομος, ανανεωμένος, ανασυγκροτημένος και έτοιμος με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα και προτάσεις νόμων, να κυβερνήσει τη χώρα», είπε ο κ. Κασσελάκης αποκλείοντας κάθε συζήτηση για αποχώρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης