Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Διοργανώνει σεμινάριο ... διαφώτισης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Ενημέρωση από τον Σκέρτσο στην Πειραιώς

ΝΔ: Διοργανώνει σεμινάριο ... διαφώτισης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Ενημέρωση από τον Σκέρτσο στην Πειραιώς
Η Πειραιώς στοχεύει να λύσει τις απορίες των βουλευτών, καθώς και να τους ενημερώσει για το ακριβές περιεχόμενο του νομοθετήματος
Διήμερο ιδεολογικοπολιτικής ζύμωσης θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία στους βουλευτές της, προκειμένου να γίνει το απαραίτητο ... μασάζ, δηλαδή να καμφθούν τυχόν αντιδράσεις διαφωνούντων για το επερχόμενο νομοσχέδιο που αφορά στο γάμο και τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.
Η Πειραιώς στοχεύει να λύσει τις απορίες των βουλευτών, καθώς και να τους ενημερώσει για το ακριβές περιεχόμενο του νομοθετήματος.
Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό σημείωμα που έλαβαν τα μέλη της «γαλάζιας» ΚΟ, η συζήτηση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

νδλοατκι.JPG

Τη σχετική εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος -θα είναι άλλωστε και ο εισηγητής του νομοσχεδίου στη Βουλή εκ μέρους της πλειοψηφίας- ενώ παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων οι αντιπρόεδροι του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συραγγέλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης