Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης απαντά αν έκανε πρόταση υπουργοποίησης στον Κασσελάκη: «Θα αστειεύεστε βέβαια»

Ο Μητσοτάκης απαντά αν έκανε πρόταση υπουργοποίησης στον Κασσελάκη: «Θα αστειεύεστε βέβαια»
«Έχει κάποια βάση αυτή η συζήτηση; Έγινε ποτέ καμία επαφή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.
Με τρεις λέξεις απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εάν έκανε πρόταση υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη.
Στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε σχετικά με τη μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα, ότι μπορεί να υπήρξε κάποια δική του πρόταση προς τον κ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός, το 2019.
«Έχει κάποια βάση αυτή η συζήτηση; Έγινε ποτέ καμία επαφή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα αστειεύεστε, βέβαια.
Γιώργος Κουβαράς: Λέω αυτό που διάβασα.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανακίνησε ο διευθυντής του γραφείου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Documento ότι ο κ. Μητσοτάκης το 2019 έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε, προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Διπλή διάψευση από κυβέρνηση και Διαματάρη

Ωστόσο, ο ισχυρισμός Καπνισάκη έτυχε διπλής διάψευσης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «αποκύημα επιστημονικής φαντασίας». Εν συνεχεία, σε διάψευση του δημοσιεύματος προχώρησε και ο Αντώνης Διαματάρης με ανάρτησή του στο X.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι έγινε πρόταση υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές του 2019, ωστόσο άλλαξε λίγο το… στόρι, καθώς αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη». Σημείωνε, επίσης, ότι «έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης