Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας - Ευχολόγια και ημίμετρα

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας - Ευχολόγια και ημίμετρα
H κυβέρνηση εμμένει σε μία αναποτελεσματική, ανεύθυνη και άτολμη πολιτική, σύμφωνα με τον Χρ. Γιαννούλη
Σχετικά Άρθρα
«Σε διαπιστώσεις, ευχολόγια και ημίμετρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, περιορίζεται για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση, που εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων και αδυνατεί πλέον να καλύψει τις δικές της σοβαρές ευθύνες και την αδράνεια της», τονίζει ο Χρ. Γιαννούλης, Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη, «αποδείχτηκε ότι η πολυδιαφημιζόμενη έκτακτη σύσκεψη μόνο επικοινωνιακούς σκοπούς εξυπηρετούσε, καθώς τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν μπορούν να βάλουν "φρένο" στην εκτίναξη του κόστους ζωής, στην καλπάζουσα ακρίβεια και στην ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια.
Ακόμη και για το βρεφικό γάλα η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε διατίμηση, περιορίστηκε στο να θέσει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους.
Περιορίστηκε ο Πρωθυπουργός να επαναλάβει την προ τριμήνου αναφορά του στις πολυεθνικές εταιρείες, χωρίς όμως να συνοδέψει την αναφορά του με ανακοίνωση πραγματικά δραστικών μέτρων και ουσιαστικών παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος στη ρίζα του».
«Δυστυχώς για τους πολίτες η κυβέρνηση εμμένει σε μία αναποτελεσματική, ανεύθυνη και άτολμη πολιτική», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης