Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου: Έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα

Συνάντηση Αυγενάκη με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου: Έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Στη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην περιοχή και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα
Η ενεργοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού πόρου για την κατασκευή έργων που αφορούν στην άρδευση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αποφασίσθηκε στη συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λ. Αυγενάκη, με τον Δήμαρχο Γ. Αθανασάκη.
Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ευ. Σιγανός, Αγγ. Χατζάκη και Ελ. Κρασανάκη, η ΓΓ του Δήμου Οροπεδίου Κλ. Βερίγου και ο Ειδικός Σύμβουλος Μ. Χρονάκης.
Στη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην περιοχή και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στον Δήμο και ιδιαίτερα της γεωργίας και κτηνοτροφίας.
Ακόμη, συζητήθηκαν δράσεις για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους Δημάρχους και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Κρήτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης