Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Η αδράνεια της κυβέρνησης υποβοηθά ακρίβεια και αισχροκέρδεια - Απροστάτευτη η κοινωνία

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Η αδράνεια της κυβέρνησης υποβοηθά ακρίβεια και αισχροκέρδεια - Απροστάτευτη η κοινωνία
H κυβέρνηση Μητσοτάκη "επιμένει στην αναποτελεσματική πολιτική της, προσδοκώντας απλά στην καλύτερη λειτουργία του ανταγωνισμού και την αυτορρύθμιση της ελεύθερης αγοράς", σύμφωνα με τον Χρ. Γιαννούλη
«Την ώρα που ο πληθωρισμός καλπάζει, με τα είδη τροφίμων και πάλι να πρωταγωνιστούν, την ώρα που η αισχροκέρδεια χτυπάει κόκκινο με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του βρεφικού γάλακτος, την ώρα που η απόκλιση στις τιμές των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι αγγίζουν το 270%, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κοινωνία και επιμένει στην αναποτελεσματική πολιτική της, προσδοκώντας απλά στην καλύτερη λειτουργία του ανταγωνισμού και την αυτορρύθμιση της ελεύθερης αγοράς», τονίζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρ. Γιαννούλης.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γιαννούλης, «με τον γενικό δείκτη να ανεβαίνει στο 3,7% και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα να τρέχει με 7,6%, μόνο έλλειψη πολιτικής βούλησης φανερώνει η ανοχή και η αδράνεια της κυβέρνησης».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αγωνιστεί, μέσα και έξω από τη Βουλή, για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών, για να φέρει ξανά στο προσκήνιο τις ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας, που εμμονικά απορρίπτει η κυβέρνηση», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης