Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη για το 3ήμερο εργασίας στις Σπέτσες: Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό

Τζάκρη για το 3ήμερο εργασίας στις Σπέτσες: Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στις Σπέτσες πληρωμένο από τον Στέφανο Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Της πρωτοβουλίας του Στέφανου Κασσελάκη για το τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες υπεραμύνθηκε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.
Όπως διευκρίνισε η ίδια, η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, ενώ οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα. Πρόσθεσε ότι το email διευκρινίζει πολλά διαδικαστικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα».
«Θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί και θα πληρωθεί από τον πρόεδρο. Οι εργασίες θα γίνουν στο σπίτι του προέδρου. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων» είπε η κ. Τζάκρη μιλώντας στον Σκάι. Και συνέχισε: «Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο τίποτα. Απορώ γιατί λοιδορείτε. Ο κ. Κασσελάκης σηματοδοτεί νέα πράγματα».

Οι αντιδράσεις

Πάντως, η κ. Τζάκρη υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους άλλωστε συνομίλησε η ίδια. «Δεν υπήρχε καμία αντίδραση γιατί εγώ επικοινώνησα με έναν προς έναν ξεχωριστά τους βουλευτές».
«Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα» είπε η κ. Τζάκρη, ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε «Να ρωτήσετε την ίδια». «Ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της ΚΟ», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης