Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης έβαλε ξανά στον πάγο τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών - Αποφάσισε να κρεμάσει το φιλελεύθερο κοστούμι

Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης έβαλε ξανά στον πάγο τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών - Αποφάσισε να κρεμάσει το φιλελεύθερο κοστούμι
«Ας μείνει με τους ακραίους ιερείς, τον κύριο Βορίδη, τη Νίκη και τον κύριο Βελόπουλο» καταγγέλλει σε υψηλούς τόνους η Νε.Αρ.
Στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ασκεί κριτική, με ανακοίνωσή της, η Νέα Αριστερά.
«Απόφασισε προφανώς να κρεμάσει το φιλελεύθερο κοστούμι στην ντουλάπα και να πειθαρχήσει στις κραυγές και τις απειλές των ακροδεξιών στο κόμμα του και στις σκοταδιστικές φωνές εντός της εκκλησίας» σημειώνει το νεοπαγές κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:


«Ο κύριος Μητσοτάκης έβαλε ξανά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στον πάγο.
Απόφασισε προφανώς να κρεμάσει το φιλελεύθερο κοστούμι στην ντουλάπα και να πειθαρχήσει στις κραυγές και τις απειλές των ακροδεξιών στο κόμμα του και στις σκοταδιστικές φωνές εντός της εκκλησίας.
Το αυτονόητα δικαιώματα και η ισότητα των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν τις καθυστερήσεις και τα παιχνίδια ισορροπιών του κύριου Μητσοτάκη.
Η κοινωνία θα προχωρήσει.
Εκείνος ας μείνει με τους ακραίους ιερείς, τον κύριο Βορίδη, τη Νίκη και τον κύριο Βελόπουλο.
Γάμος για όλ@, με πλήρη δικαιώματα, ανάμεσα τους και την τεκνοθεσία, τώρα.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης