Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία στελεχιακής ένδειας και αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία στελεχιακής ένδειας και αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής Μητσοτάκη
Η Τρικούπη επισημάινει ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος»
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε μια σειρά από γεγονότα και χρειάστηκαν έξι μήνες στον κ. Μητσοτάκη για να το ομολογήσει», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στο αιχμηρό σχόλιό του για τις αλλαγές στην κυβέρνηση.
Τονίζει ότι είναι «οχυρωμένη στην αλαζονεία της, με διάθεση μόνο για διευθετήσεις συμφερόντων και όχι μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών και ιδίως των πιο αδύναμων, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς ‘μουσικών καρεκλών’ να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρατηρεί πως «με όρους ανακύκλωσης, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε έναν ακόμη ανασχηματισμό, ομολογώντας την στελεχιακή ένδεια και την αποτυχία της δήθεν επιτελικής κυβέρνησής του, που παραμένει από τις μεγαλύτερες αριθμητικά».
Επισημαίνει ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού πρώτα είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος μετά τις πυρκαγιές του 2021 και με ‘διαπιστευτήρια’ την αναποτελεσματική παρουσία του στο υπουργείο Υγείας, καθώς το Ε.Σ.Υ. καταρρέει και απαξιώνεται συστηματικά.
Ως φαίνεται, το Υπουργείο Υγείας είναι μονοπώλιο των πολιτικών τέκνων του Γιώργου Καρατζαφέρη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης