Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο υπουργείο Υγείας

Γεωργιάδης: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο υπουργείο Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα διατελέσει υπουργός Υγείας για δεύτερη φορά, επελέγη από τον πρωθυπουργό, σε μία χρονιά όπου η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει μεγάλες αλλαγές στον τομέα της υγείας
«Oι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχυς, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό» τονίζει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα διατελέσει υπουργός Υγείας για δεύτερη φορά, επελέγη από τον πρωθυπουργό, σε μία χρονιά όπου η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει μεγάλες αλλαγές στον τομέα της υγείας.
Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του, κάνοντας λόγο για «τεράστια ευθύνη».
«Η διαχρονική Εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη.
Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχυς, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα» έγραψε ο υπουργός στο twitter.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης