Τελευταία Νέα
Πολιτική

KKE για ανασχηματισμό: Υπουργοί επιστρέφουν σε γνώριμες θέσεις όπου διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο

KKE για ανασχηματισμό: Υπουργοί επιστρέφουν σε γνώριμες θέσεις όπου διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το νέο κυβερνητικό σχήμα
Οξεία κριτική ασκεί το ΚΚΕ στην κυβέρνηση με αφορμή τον μίνι - ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως τονίζουν σχετικά από τον Περισσό, «μόνος στόχος που υπηρετούν οι ονομαζόμενες “διορθωτικές” αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι η επιτάχυνση της λεγόμενης “μεταρρυθμιστικής” ατζέντας της κυβέρνησης».
Ενώ σχολιάζοντας την επαναφορά του κ. Γεωργιάδη στον Υπουργείο Υγείας και του κ. Χρυσοχοίδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισημάινουν πως πρόκειται για «επιστροφή υπουργών σε γνώριμες θέσεις στις οποίες διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο και τώρα επανέρχονται με αποστολή να το επισπεύσουν»

Το σχόλιο του Κομμουνιστικού Κόμματος για τον ανασχηματισμό:

«Ο μόνος στόχος που υπηρετούν οι ονομαζόμενες “διορθωτικές” αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι η επιτάχυνση της λεγόμενης “μεταρρυθμιστικής” ατζέντας της κυβέρνησης της ΝΔ, που για την εργατική - λαϊκή πλειοψηφία σημαίνει νέα βάρη. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από την επιστροφή υπουργών σε γνώριμες θέσεις στις οποίες διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο και τώρα επανέρχονται με αποστολή να το επισπεύσουν.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης