Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο κ. Βενιζέλος αντί να αναπολεί τις συζητήσεις του με τον Schaeuble, θα έπρεπε να απολογείται για το καταστροφικό PSI

Ελληνική Λύση: Ο κ. Βενιζέλος αντί να αναπολεί τις συζητήσεις του με τον Schaeuble, θα έπρεπε να απολογείται για το καταστροφικό PSI
Η Ελληνική Λύση σχολιάζει τις αποκαλύψεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για το Grexit
Σχετικά Άρθρα
Την επενεμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου και τις αποκαλύψεις του σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, αναφέρεται η Ελληνική Λύση.
«Επανεμφανίστηκε ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος για να αποκαλύψει το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεών του με τον ανθέλληνα, αποβιώσαντα πλέον Schaeuble. Ο κ. Βενιζέλος, αντί να αναπολεί τις συζητήσεις του με τον "ασυγχώρητο Γερμανό", θα έπρεπε να απολογείται για το καταστροφικό PSI», σημειώνει η Ελληνική Λύση, σε σημερινή ανακοίνωσή της σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Βενιζέλος στην ΕΡΤ.
«Να εξηγήσει», προσθέτει το κόμμα, «που πήγαν τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού, των ασφαλιστικών ταμείων, των ΝΠΔΔ και γιατί κατέστρεψε την εντιμότερη μορφή επενδυτή, τους μικρο-ομολογιούχους. Φυσικά, ο κ. Βενιζέλος εκμεταλλευόμενος την ασυλία που διαθέτει από τα ΜΜΕ, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ουδείς, όμως, πλέον τον πιστεύει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης