Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το δάνειο του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Βασιλειάδης: Δεν νομίζω ότι είναι 250.000 ευρώ - Θα επιστραφεί μετά την κρατική χρηματοδότηση

Το δάνειο του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Βασιλειάδης: Δεν νομίζω ότι είναι 250.000 ευρώ - Θα επιστραφεί μετά την κρατική χρηματοδότηση
Για πρόσκαιρες ταμειακές δυσκολίες έκανε λόγο ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης
Σχετικά Άρθρα
Τα περί δανείου του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για την πληρωμή των μισθών επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης, εκτιμώντας ωστόσο το ποσό είναι κάτω 250.000 ευρώ.
«Δεν νομίζω ότι είναι σε αυτά τα νούμερα», δηλαδή 230.000-250.000 ευρώ τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μιλώντας στο Action 24. «Αλλά σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε ποσό δίνεται στο κόμμα, δίνεται με τυπικό τρόπο, δίνεται με δανεισμό και επιστρέφεται, μόλις έρχεται η κρατική χρηματοδότηση» εξήγησε ο κ. Βασιλειάδης θέλοντας να περιγράψει ότι η διευκόλυνση από πλευράς του κ. Κασσελάκη σχετίζεται με την καθυστέρηση καταβολής της κρατικής χρηματοδότησης. Μάλιστα, ο κ. Βασιλειάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εσωτερικού δανεισμού και από τον Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας πως «όλοι όταν έχουμε ζητήματα ταμειακών δυσκολιών πάντοτε οι βουλευτές και η ηγεσία του κόμματος είναι εκεί, για να λύσει το πρόβλημα».
«Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο, όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσο και στις εσωκομματικές μας εκλογές. Είναι, λοιπόν, μια χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε πρόσκαιρες, θέλω να πιστεύω, ταμειακές δυσκολίες. Το ταμειακό πρόβλημα στο τέλος της χρονιάς δεν θα ήταν μεγάλο και δεν νομίζω τελικά να υπάρξει ταμειακό πρόβλημα, γιατί η κρατική χρηματοδότηση κατά πάσα πιθανότητα σήμερα μπορεί να εκταμιευθεί» δήλωσε ακόμη ο κ. Βασιλειάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης