Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση του ανεξέλεγκτου δανεισμού και των ελλειμμάτων θα απολογηθεί στον λαό, όχι στο Ecofin

Ελληνική Λύση:  Η κυβέρνηση του ανεξέλεγκτου δανεισμού και των ελλειμμάτων θα απολογηθεί στον λαό, όχι στο Ecofin
"Η κυβέρνηση που με την κακοδιαχείριση και τον αχαλίνωτο δανεισμό έχει εκτινάξει το δημόσιο χρέος πάνω από το φράγμα των 400 δισ. ευρώ, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, επαίρεται, αντί να απολογείται για την καταστροφή που επέφερε", σύμφωνα με την Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τις αποφάσεις του ECOFIN τεκμηριώνουν την καταστροφική πολιτική της ΝΔ, τονίζει η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση κυβέρνηση «πανηγυρίζει» για την απόφαση του ECOFIN να αναθεωρήσει το Σύμφωνο Σταθερότητας, για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τον περιορισμό των ελλειμμάτων.
Η κυβέρνηση που με την κακοδιαχείριση και τον αχαλίνωτο δανεισμό έχει εκτινάξει το δημόσιο χρέος πάνω από το φράγμα των 400 δισ. ευρώ, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, επαίρεται, αντί να απολογείται για την καταστροφή που επέφερε!
Η υποτιθέμενη εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από την ένταξη σε Διαδικασία Υπερβολικού Ελλείμματος, δείχνει ότι οι υποτιθέμενοι «εταίροι» μας θεωρούν «πελάτες» για τα οπλικά τους συστήματα και όχι υπερασπιστές των φυσικών συνόρων της Ευρώπης".
κυβέρνηση του ανεξέλεγκτου δανεισμού, των απ' ευθείας αναθέσεων και των ελλειμμάτων, θα απολογηθεί στον Ελληνικό λαό και όχι στο ECOFIN", καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης