Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Στημένη η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ανθελληνική Bild – Εξαθλιώνεται η πατρίδα

Ελληνική Λύση: Στημένη η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ανθελληνική Bild – Εξαθλιώνεται η πατρίδα
«Το δημόσιο χρέος έχει σπάσει το φράγμα των 400 δισ. ευρώ για πρώτη φορά στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους» επισημαίνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
«Ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του αλλά και στην "στημένη" συνέντευξή του στην ανθελληνική BILD, κάνει λόγο για "οικονομικό θαύμα", την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται και η πατρίδα αντιμετωπίζει τους μεγαλύτερους κινδύνους, ως απόρροια των ενεργειών μιας επικίνδυνης κυβέρνησης», τονίζει η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «το δημόσιο χρέος έχει σπάσει το φράγμα των 400 δισ. ευρώ για πρώτη φορά στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους
, ενώ και ως ποσοστό του ΑΕΠ παραμένει υπερδιπλάσιο από τον μέσο όρο της ΕΕ. Οι ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά επιβίωσης είναι ιλιγγιώδεις και εξανεμίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων, καθιστώντας τους προτελευταίους σε αγοραστική δύναμη σε ολόκληρη την Ευρώπη».
Η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης, με την κυβέρνηση απλό θεατή» καθώς και πως «η ανομία και η ανασφάλεια, θέτουν τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων σε έναν διαρκή κίνδυνο» με «μόλις 28 περιπολικά σε ολόκληρη την Αττική για περιπολίες, ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει!».
Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «ενώ η υγεία και η παιδεία υποβαθμίζονται, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την ανέγερση καζίνο, επιβεβαιώνοντας ότι η χώρα μετατρέπεται σε πραγματική μπανανία.
Για τον σκοπό αυτό μάλιστα ανοίγει τις πύλες της κολάσεως με την επαίσχυντη τροπολογία νομιμοποίησης άγνωστου αριθμού παράνομων μεταναστών, που θα θέσουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και την εθνική ασφάλεια, προς όφελος των ολιγαρχών και καρτέλ».
«Είναι πράγματι, "θαυμαστό" το θράσος του κ. Μητσοτάκη. Το πραγματικό "θαύμα" όμως θα συντελεστεί όταν η Ελλάδα λυτρωθεί από το διαβόητο επιτελικό κράτος», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική
Λύση και «καλεί όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να συνταχθούν υπό όρους εθνικής ενότητας για την ενίσχυση της δημοκρατικής, λαϊκής, κοινωνικής, πατριωτικής, εθνικής παράταξης, ώστε μαζί να πραγματοποιήσουμε το "Ελληνικό Θαύμα" και να λυτρώσουμε την Ελλάδα, πριν οι συνέπειες γίνουν "μη αναστρέψιμες"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης