Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο - Ευχές για Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία έλαβε η Σακελλαροπούλου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο - Ευχές για Υγεία, Ειρήνη και Ευημερία έλαβε η Σακελλαροπούλου
Μελωδίες, μαντινάδες  και ευχές στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αντάλλαξαν ευχές εν όψει των εορτών
Ακολούθησαν διαδοχικά ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς προς τιμήν της Προέδρου, αφιερώνοντάς της και μια μαντινάδα με ευχές για υγεία και ευημερία.
Ακόμη, παραδοσιακά κάλαντα από την Ικαρία και από την ιδιαίτερη πατρίδα της Προέδρου την Θράκη έψαλε η βραβευμένη παιδική και νεανική χορωδία Rosarte, ενώ αμέσως μετά έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στην Πρόεδρο, οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο.
Με παραδοσιακές μαντινάδες της Καρπάθου και παραδοσιακούς χορούς ευχήθηκε στην κα Σακελλαροπούλου η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα».
Ακολούθησαν ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Εναλία Γη» της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, το Κέντρο Ημέρας για Ρομά της «Κλίμακα» και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.
Στη συνέχεια, η κα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές με τους δημοσιογράφους, φωτογράφους και καμεραμάν, που κάλυψαν την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο και φωτογραφήθηκε μαζί τους δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
sk2_2.JPG
sk3_2.JPG
www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης