Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Κουμουνδούρου - Οι μαντινάδες για τον Κασσελάκη από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί»

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στην Κουμουνδούρου - Οι μαντινάδες για τον Κασσελάκη από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί»
Κρητικά κάλαντα στην Κουμουνδούρου
Σχετικά Άρθρα
(upd) Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, άκουσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης την παραμονή των Χριστουγέννων υποδέχτηκε τον Σύλλογο για τα Κάλαντα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου βρέθηκε και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ,.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε «χρόνια πολλά», «ειρήνη σε όλον τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσα μας στην ελληνική κοινωνία» και «πάντα με χαμόγελο», δηλώνοντας πάρα πολύ υπερήφανος «που έχουμε τους Κρητικούς μας εδώ σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων».
Μετά τα κάλαντα, με τα μέλη του συλλόγου χόρεψαν μαλεβιζιώτη και χανιώτικο συρτό, ενλω δεν παρέλειψαν να πουν και μια μαντινάδα λέγοντας πως «στην Κουμουνδούρου ήρθαμε απόψε να σας δούμε και τα δικά μας κάλαντα τώρα θα σας επούμε».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντάλλαξε δώρα με τους χορευτές και τους οργανοπαίκτες. Εκείνοι του έδωσαν ένα καλάθι με κρητικά προϊόντα και ο κ. Κασσελάκης τους μοίρασε χειροποίητα γούρια φτιαγμένα από πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Στη συνέχεια, αφότου έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες, στήθηκε ένα μικρό αυτοσχέδιο «γλέντι» ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, με τον κ. Κασσελάκη και μεταξύ άλλων τους Γ. Βασιλειάδη, Ευ. Αποστολάκη, Μ. Καπνισάκη, Δ. Βουτυράκου, Λ. Κρέτσο, με κεράσματα τσικουδιάς και τους οργανοπαίκτες να παίζουν κρητικούς σκοπούς. Έκλεισαν με μια μαντινάδα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ λέγοντας «Χρόνια πολλά, καλές γιορτές, η Κρήτη σας φωνάζει να ‘τος ο πρωθυπουργός σιγά- σιγά χαράζει» .
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Στ. Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακπέθ αναχωρούν για τις ΗΠΑ.
κασσ_8.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης