Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για ακρίβεια: Ανίκανη η κυβέρνηση να την αντιμετωπίσει - Αισχρές και προκλητικές οι δηλώσεις Fidan

Ελληνική Λύση για ακρίβεια: Ανίκανη η κυβέρνηση να την αντιμετωπίσει - Αισχρές και προκλητικές οι δηλώσεις Fidan
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εφευρίσκει δικαιολογίες για να καλύψει την ανικανότητα της να αντιμετωπίσει την ακρίβεια που οδηγεί τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση, τονίζει η Ελληνική Λύση
«Αισχρές και προκλητικές» χαρακτηρίζει η Ελληνική Λύση τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Hakan Fidan, σημειώνοντας ότι «είναι η καλύτερη απάντηση στον μύθο της "ελληνοτουρκικής φιλίας", που τόσο υπερασπίζονται τα φιλοτουρκικά "φιντάνια" της κυβέρνησης».
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «η Τουρκία ουδέποτε θα γίνει φίλη της Ελλάδας διότι τη θέλει υποτελή, υποταγμένη, υπόδουλη».

Δικαιολογίες της κυβέρνησης για να καλύψει την ανικανότητα της σχετικά με την ακρίβεια

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εφευρίσκει δικαιολογίες για να καλύψει την ανικανότητα της να αντιμετωπίσει την ακρίβεια που οδηγεί τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση», τονίζει η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «προφανώς, η Ουκρανία και η Υεμένη επηρεάζουν μόνο την Ελλάδα, καθώς η αγοραστική δύναμη των πολιτών είναι η χαμηλότερη στην ΕΕ.
Οι Έλληνες με μισθό 700 Euro, έχουν την ακριβότερη βενζίνη, το ακριβότερο πετρέλαιο, το ακριβότερο φυσικό αέριο, το ακριβότερο ρεύμα, την ώρα που η Ν.Δ. διατυμπανίζει ανύπαρκτους οικονομικούς θριάμβους».
«Να υπενθυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να ζήσει με 700 Euro και δεν θα ήθελε ο ίδιος ποτέ να εξαναγκαστεί να το κάνει.
Είναι ο ίδιος κ. Μητσοτάκης που σήμερα ως πρωθυπουργός επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες να ζήσουν με πολύ λιγότερα…», καταλήγει η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης