Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Παίδων: Να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Παίδων: Να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες
"Πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ' όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων", δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
"Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούρια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού.
Ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο συνοδευόμενος από τη Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, τον βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη, τον διευθυντή του πολιτικού Γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, αλλά και τον Τάιλερ Μακμπέθ.
Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αφού συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, τους έδωσε και από ένα δώρο. Από την πλευρά τους, τα παιδιά του χάρισαν μια ζωγραφιά με αφιέρωση και  είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι είναι πολύ συγκινητικό και μεγάλη τιμή που βρίσκεται με τα παιδιά, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και να υπάρχει αλληλεγγύη στην κοινωνία μας.
"Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούρια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες και πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ' όλους μας να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων", δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.
Σημειώνεται ότι τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκε ο κοινός διοικητής των διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος τον συνόδευσε και στην ορθοπεδική κλινική, όπου μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται.

Τα Κάλαντα 

Tα Κάλαντα των Χριστουγέννων από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, θα ακούσει την Κυριακή 24/12 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης την παραμονή των Χριστουγέννων στις 8:30 π.μ. θα υποδεχθεί για τα Κάλαντα τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης