Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖA: Λένε «περάστε κόσμε» σε αυτούς που βάφτισαν «λαθραίους»

Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖA: Λένε «περάστε κόσμε» σε αυτούς που βάφτισαν «λαθραίους»
«Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για την «ατζέντα Ισλαμαμπάντ», όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι «εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης».
Σχολιάζει ότι «το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του “έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές” – αυτοί που βάφτισαν “λαθραίους” αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε “περάστε κόσμε”. Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης