Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία της Ελληνικής Λύσης: Η κυβέρνηση προβαίνει στη «διασπορά» πολύτιμων οπλικών συστημάτων

Καταγγελία της Ελληνικής Λύσης: Η κυβέρνηση προβαίνει στη «διασπορά» πολύτιμων οπλικών συστημάτων
«Η κυβέρνηση μετέτρεψε την Ελλάδα στην χαρά των Funds, των ολιγαρχών και του αισχρού καπιταλιστικού κεφαλαίου» τονίζει η Ελληνική Λύση
Η κυβέρνηση εκτός από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων προβαίνει και σε «διασπορά» πολύτιμων οπλικών συστημάτων καταγγέλλει η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα.
Το κόμμα εξηγεί πως η ΝΔ «αφού έστειλε την πανάκριβη συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία και (εν κρυπτώ) τους πολύτιμους για την άμυνα των νησιών Stinger στο Κίεβο, τώρα στέλνει και φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα!».
Ενώ καταλήγει σε σκωπτικό τόνο επισημαίνοντας ότι «η κατά τον Economist "πρώτη χώρα", είναι η μοναδική χώρα της υφηλίου που ο πρωθυπουργός της αγνοεί την έννοια του "δημοσίου συμφέροντος" και το θεσμικό του χρέος για την "διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας"». 
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης: 
«Η κυβέρνηση μετά τη διασπορά των ψευδών ειδήσεων για τα ορθά πεπραγμένα της, συνεχίζει τη διασπορά οπλικών συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο τη στιγμή που στην Τουρκία διατυπώνονται "ωμές απειλές" για εισβολή στην Ελλάδα.
Η ΝΔ αφού έστειλε την πανάκριβη συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία και (εν κρυπτώ) τους πολύτιμους για την άμυνα των νησιών Stinger στο Κίεβο, τώρα στέλνει και φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα!
Η κυβέρνηση μετέτρεψε την Ελλάδα στην χαρά των Funds, των ολιγαρχών και του αισχρού καπιταλιστικού κεφαλαίου, αφού ξεπουλά τα πάντα "αντί πινακίου φακής".
Η κατά τον Economist "πρώτη χώρα", είναι η μοναδική χώρα της υφηλίου που ο πρωθυπουργός της αγνοεί την έννοια του «δημοσίου συμφέροντος» και το θεσμικό του χρέος για την "διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας".»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης