Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ο σύμβουλος του Πακιστάν: Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη μετάκληση 500.000 εργατών στην Ελλάδα

Διαψεύδει ο σύμβουλος του Πακιστάν: Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη μετάκληση 500.000 εργατών στην Ελλάδα
Διαψεύδεται δήθεν κρυφή συμφωνία Ελλάδας – Πακιστάν για την πρόσκληση 500.000 μεταναστών

Με αφορμή δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη να έχει συνάψει δήθεν κρυφή συμφωνία με τον ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού του Πακιστάν για θέματα Εργασίας, κ. Jawad Sohrab, για τη μετάκληση 500.000 εργατών από το Πακιστάν στην Ελλάδα, παρατίθεται η διευκρινιστική ανάρτηση που ο ίδιος έκανε στο Twitter νωρίτερα σήμερα, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Ακολουθεί ανεπίσημη μετάφραση:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ – Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία ούτε καν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για τη συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία.
Ο @AdonisGeorgiadi & εγώ διερευνήσαμε την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, έχω εντυπωσιαστεί από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την ευφυία του να διερευνήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης