Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης κατά Γεωργιάδη: Τον διαψεύδει ο υπουργός επικρατείας του Πακιστάν - Συμφώνησαν για την έλευση 500.000 εργατών

Κασσελάκης κατά Γεωργιάδη: Τον διαψεύδει ο υπουργός επικρατείας του Πακιστάν - Συμφώνησαν για την έλευση 500.000 εργατών
«Μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη» τονίζει σκωπτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ότι δεν έχει συμφωνήσει με το Πακιστάν για την έλευση εργατών γης από τη συγκεκριμένη χώρα, αμφισβητεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X.



Μάλιστα για να αντικρούσει την επιχειρηματολογία του Υπ. Εργασίας, ο κ. Κασσελάκης επικαλείται δηλώσεις του υπουργού επικρατείας του Πακιστάν, σύμφωνα με τις οποίες «συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε σκωπτικό τόνο ότι «μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη».
Καταλήγοντας, ο κ. Κασσελάκης καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία, τόνιζοντας πως «πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης