Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης σε Δούκα: Θα περιμένω μια συγνώμη - Ευπρόσδεκτος ο όποιος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος

Μπακογιάννης σε Δούκα: Θα περιμένω μια συγνώμη - Ευπρόσδεκτος ο όποιος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος
"O κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια", τονίζει ο Κ. Μπακογιάννης
Σχετικά Άρθρα
"Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου", τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.
Ο κ. Μπακογιάννης απαντώντας στον Χ. Δούκα που ζητά την απόσυρση της τροπολογίας για την Ανάπλαση Α.Ε. και υποστηρίζει πως επιχειρείται να ματαιωθεί ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος που η νέα δημοτική αρχή προτίθεται να διενεργήσει στην εταιρεία αυτή και στα πεπραγμένα της , σημειώνει πως "καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει".
Όπως αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του "επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η Ανάπλαση Α.Ε. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου. Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια".
"Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει", καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης.
bakogiannis.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης