Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ παραδέχεται το αδιέξοδο της πολιτικής της στην αγορά εργασίας και στο μεταναστευτικό

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ παραδέχεται το αδιέξοδο της πολιτικής της στην αγορά εργασίας και στο μεταναστευτικό
Η ΝΔ διακατέχεται από εμμονές και από ιδεοληψίες υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης
Για αδιέξοδο της πολιτικής της ΝΔ στην αγορά εργασίας και στο μεταναστευτικό κάνει λόγο ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κυβερνητική τροπολογία για το μεταναστευτικό.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Ζαχαριάδης είπε πως με την τροπολογία Καιρίδη «η Νέα Δημοκρατία παραδέχεται το αδιέξοδο της πολιτικής της και στην αγορά εργασίας, αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του μεταναστευτικού προσφυγικού από το 2019 και μετά».
«Ζητήματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν ρυθμιστεί και θα έπρεπε να έχουν λυθεί όχι με fast track διαδικασίες, αλλά με μια ομαλή διαδικασία ένταξης, απόδοσης ιθαγένειας, ανοίγματος της αγοράς εργασίας εκεί που υπάρχει, δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια.
Και αιτία γι’ αυτό είναι γιατί η Νέα Δημοκρατία και σε αυτό το θέμα και σε άλλα ζητήματα διακατεχόταν και διακατέχεται από εμμονές και από ιδεοληψίες» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, αναφέροντας τις τοποθετήσεις των Αντώνη Σαμαρά και Θάνου Πλεύρη.
«Τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, πέρα από το κομμάτι της αγοράς εργασίας, πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και σαν ανθρώπους, γιατί εκεί θα μπορέσουμε να πετύχουμε και καλύτερα αποτελέσματα για την οικονομία μας» είπε ο κ.Ζαχαριάδης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πάγιες διαδικασίες, όπως ισχύει και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης