Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε διαθεσιμότητα οι δύο Αξιωματικοί του Λιμενικού - Στυλιανίδης: Αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος

Σε διαθεσιμότητα οι δύο Αξιωματικοί του Λιμενικού - Στυλιανίδης: Αμείλικτοι  σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος
Σε διαθεσιμότητα τα δύο στελέχη του Λιμενικού που ήταν μέλη κυκλώματος διακίνηση ναρκωτικών - Διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ)
Σχετικά Άρθρα
Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γ. Αλεξανδράκης τα δύο Στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τα οποία έχει σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Δήλωση Στυλιανίδη

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρ. Στυλιανίδης, δήλωσε κατηγορηματικά ότι "το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής είναι αμείλικτα σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος που αφορούν στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχουν διαχρονικά πολύ στενή συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με πάγιο στόχο την καταπολέμηση και πάταξη κάθε έκνομης ενέργειας και φαινομένων διαφθοράς".
"Όσοι κρίνονται αρμοδίως από την ελληνική δικαιοσύνη ως επίορκοι βαθμοφόροι δεν έχουν καμία απολύτως θέση στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής", κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης