Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή - Χήτας (Ελληνική Λύση): Φτωχοποίηση και φοροκαταιγίδα φέρνει ο Προϋπολογισμός 2024

Βουλή - Χήτας (Ελληνική Λύση): Φτωχοποίηση και φοροκαταιγίδα φέρνει ο Προϋπολογισμός 2024
Ο Κωνσταντίνος Χήτας αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της τροπολογίας για την άδεια διαμονής σε εργαζόμενους αλλοδαπούς
Σχετικά Άρθρα
«Δεν υπάρχει ούτε ένα ένας Έλληνας, που να μη γνωρίζει ότι τους έχετε φτωχοποιήσει εσείς και οι πολιτικές σας και τα υπόλοιπα κόμματα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.
«Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας εκεί έξω που να μην γνωρίζει ότι του πήρατε τα πάντα. Τα πήρατε όλα. Δεν υπάρχει ένας Έλληνας, μια Ελληνίδα εκεί έξω, ένας Έλληνας πολίτης που να μην ξέρει ότι είναι απροστάτευτος στα νύχια των κορακιών και ότι αν χρωστάει 50.000, 60.000 θα του πάρουν το σπίτι, ενώ εσείς που νομοθετείτε χρωστάτε 400 εκατομμύρια ευρώ, το κόμμα σας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης που κατηγόρησε την κυβέρνηση για «φοροκαταιγίδα», με «αδίστακτους» εισπρακτικούς μηχανισμούς, και για πολιτική που «καταδικάζει το μέλλον των παιδιών μας».
«Δεν υπάρχει μία Ελληνίδα, ένας Έλληνας εκεί έξω που να μην γνωρίζει ότι έχετε δημιουργήσει ένα κράτος διαφθοράς, ένα κράτος αναξιοκρατίας με τις πολιτικές σας, ένα κομματικό κράτος, γιατί ο πρώτος λόγος φυγής των παιδιών μας στο εξωτερικό είναι η αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μία Ελληνίδα, ένας Έλληνας που να μην γνωρίζει ότι με τις πολιτικές σας δεν στηρίζετε ουσιαστικά την ελληνική οικογένεια, δεν στηρίζετε την Ελληνίδα μάνα να τεκνοποιήσει, δεν στηρίζετε τα παιδιά μας να παντρευτούν να κάνουν παιδιά, γιατί δεν μπορούν, είναι τριάντα χρονών και ζουν με τους γονείς τους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής που ακολουθείτε και εσείς σήμερα και τα τελευταία είκοσι πέντε, τριάντα χρόνια. Αυτά είναι τα μεγάλα, τα βασικά που θα πρέπει να λύσουμε εδώ μέσα, γιατί αυτή την αποστολή έχουμε, τουλάχιστον εμείς που υπηρετούμε το έθνος - κράτος και όχι την πολυπολιτισμικότητα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.
Ο Κωνσταντίνος Χήτας αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της τροπολογίας για την άδεια διαμονής σε εργαζόμενους αλλοδαπούς, αλλά και τη στάση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. «Ανθρώπους που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας τους νομιμοποιείτε. Ποιος; Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή του Α΄ νομιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες. Και να σας πω και κάτι; Αφού συμφωνείτε τόσο πολύ με αυτό, γιατί δεν το είπατε προεκλογικά, ώστε να κριθείτε προεκλογικά; Όμως, είστε πολιτικοί απατεώνες, άρα εξαπατήσατε πολιτικά τους Έλληνες πολίτες με αυτό που κάνατε, γιατί λέγατε - το έλεγε ο κ. Μαρινάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - ότι δεν πρόκειται να προβείτε σε νομιμοποιήσεις παράνομα εισελθέντων μεταναστών. Και τώρα το κάνετε. Γιατί δεν το είπατε προεκλογικά, ρε παιδιά, ώστε να κριθείτε γι' αυτά; Να πείτε ότι εμείς, για παράδειγμα, θα νομιμοποιήσουμε μετανάστες. Και μη βγαίνει τώρα η κ. Μπακογιάννη η οποία ήρθε χθες να στείλει τα δικά της μηνύματα στον κ. Σαμαρά. Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά σας προβλήματα, καθόλου δεν μας ενδιαφέρουν. Και για τον κ. Σαμαρά τα είπαμε, τζάμπα μάγκας! Δυστυχώς! 'Αμα διαφωνείς, παραιτείσαι», ανέφερε ο κ. Χήτας. 

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης