Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελίες Κασσελάκη για το ΚΕΘΕA: Ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ.

Καταγγελίες Κασσελάκη για το ΚΕΘΕA: Ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ.
Συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για το ΚΕΘΕΑ με εργαζόμενους, γονείς και επιστήμονες πεδίου
Το ζήτημα του Αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αρμόδιους, εργαζόμενους και επιστήμονες του πεδίου.
Μάλιστα, στη συνάντηση ο Διοικητής του Οργανισμού «εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα», όπως τουλάχιστον καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ για να τον διορίσει.
Καταληκτικά, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως το «ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο.

Ολόκληρη η ανάρτηση Κασσελάκη στο X:

«Μέχρι το 2019, οι γονείς, οι θεραπευόμενοι και οι θεραπευτές εξέλεγαν το άμισθο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ. Ο κ. Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ.
Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα. Ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: «Όλα πάνε καλά».
Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ.
Το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο.»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης