Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου (ανεξάρτητος ευρωβουλευτής): Προετοιμάζει την αποχώρηση του ο Κασσελάκης… ενόψει ευρωεκλογών

Κούλογλου (ανεξάρτητος ευρωβουλευτής): Προετοιμάζει την αποχώρηση του ο Κασσελάκης… ενόψει ευρωεκλογών
Μη ρεαλιστικός στόχος το ποσοστό που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές υπογράμμισε ο Στ. Κούλογλου
Ο Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρηση του από το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος ανέφερε πως είναι μη ρεαλιστικός ο στόχος που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.
Σε δηλώσεις του στο «Παραπολιτικά Fm» ο κ.Κούλογλου υποστήριξε πως το γεγονός ότι ο κ.Κασσελάκης έθεσε ως στόχο να ανατρέψει την πρωτοκαθεδρία της ΝΔ και να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας στόχος που δεν είναι ρεαλιστικός.
«Θεωρώ ότι με αυτό ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρησή του.
Δηλαδή έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη έτσι ώστε αν περάσει από κάτω, να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο» ανέφερε ο κ.Κούλογλου.
Ως προς τα ποσοστά που ενδέχεται να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη των ευρωεκλογών, εκτίμησε πως «ο κ. Κασσελάκης θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα εάν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω ή πολύ κάτω από το πολύ κακό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα».
Όσον αφορά τον ίδιο, είπε πως είναι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και θα παραμείνει, αν και είπε πως είναι ανοιχτό να συνεργαστεί με τη Νέα Αριστερά.

Για Νέα Αριστερά

Κληθείς να σχολιάσει το ποσοστό του 2,5% που λαμβάνει η Νέα Αριστερά, ο κ.Κούλογλου επισήμανε πως είναι πάρα πολύ καλό το ποσοστό αυτό.
«Δεν λέω ότι είναι τεράστιο ποσοστό το 2,5% αλλά είναι μια πολύ καλή μαγιά δεδομένου ότι ο κόσμος δεν ξέρει ούτε καν το όνομα, πάρα πολλοί δεν ξέρουν ούτε καν ότι έχει σχηματιστεί καινούργιο κόμμα και πάνω από όλα δεν ξέρουν τις θέσεις του γιατί το μεγάλο στοίχημα θα παιχτεί με τις θέσεις του και με την κοινωνική του δράση.
Αν έχει 2,5% στις ευρωεκλογές θα είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά το πρώτο αποτέλεσμα θα κρίνει το κόμμα, θέλει μια συστηματική δουλειά και εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα» υποστήριξε ο κ.Κούλογλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης