Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ανοικτή πληγή» ο Μαρινάκης για κυβέρνηση – Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στοχοποιεί γαλάζιους βουλευτές του Πειραιά

«Ανοικτή πληγή» ο Μαρινάκης για κυβέρνηση – Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στοχοποιεί γαλάζιους βουλευτές του Πειραιά
Η δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στου Ρέντη έριξε λάδι σε μία φωτιά που σιγόκαιγε
Σχετικά Άρθρα
Σε τεντωμένο σκοινί δείχνουν να κινούνται πλέον οι σχέσεις της κυβέρνησης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το Μέγαρο Μαξίμου να εμμένει ότι θα πάει μέχρι τέλους την υπόθεση της οπαδικής βίας και της διαφθοράς στον αθλητισμό και την ηγεσία της ΠΑΕ να επανεξετάζει τη συνολική του στάση.
Πρόκειται, ουσιαστικά για την κορύφωση μίας υπόγειας έντασης, η οποία εδραιώθηκε προ εβδομάδων, με αφορμή τη διαμάχη μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και την απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατοχυρώσει τον αγώνα στον πρώτον, αφαιρώντας βαθμούς και επιβάλλοντας πρόστιμο στον δεύτερο.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι αδικείται σε σχέση με τον Παναθηναικο

Όμως, έχει ξεκινήσει παλαιότερα, με τις υποκλοπές όπου ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο στόχαστρο των παρακολουθήσεων κάποιου κέντρου στην ΕΥΠ ενώ φορτίστηκε επικίνδυνα και με τα ποδοσφαιρικά, όπου η ΠΑΕ μέσω του Γ.Βρέντζου ισχυρίστηκε ότι υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος και αυτό διότι υπάρχει παρακράτος στο ποδόσφαιρο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Πρωθυπουργός είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε ανταπαντήσει με έντονο τρόπο στις αιτιάσεις του Ολυμπιακού.

Ανησυχία βουλευτών

Η δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στου Ρέντη έριξε λάδι σε μία φωτιά που σιγόκαιγε.
Το κλίμα στο παρασκήνιο, μάλιστα, είναι τόσο τεταμένο, που για πρώτη φορά από την εκλογή της ΝΔ το 2019, επικρατεί τόση αγωνία για το πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η σύγκρουση «γιγάντων», όπως τη χαρακτηρίζουν γαλάζιοι βουλευτές.
Η υπόθεση δεν είναι απλή. Ο κ. Μαρινάκης είναι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και το κυριότερο κατέχει σημαντικά ΜΜΕ που είχαν για χρόνια παίξει θετικά την κυβέρνηση.
Όλα αυτά όμως, μέχρι χθες.

Ανοίγει παλιές υποθέσεις – Η έρευνα βρίσκεται σε 20-25 οπαδούς καθοδηγητές

Το κυβερνητικό επιτελείο, είτε για επικοινωνιακούς λόγους, είτε διότι πραγματικά το έχει αποφασίσει, δηλώνει αποφασισμένο να ανοίξει, με κάθε κόστος, όπως λένε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, τον φάκελο βίας και διαφθοράς στον αθλητισμό, με την έρευνα να εκκινεί από το 2007 και τη δολοφονία Φιλόπουλου.
Τότε λένε την είχανε πληρώσει μικρά στελέχη, ενώ οι φυσικοί αυτουργοί έμειναν στο απυρόβλητο.
Η υπόθεση ξανανοίγει.
Οι πληροφορίες λένε ότι καθοδηγητές και παλιοί οργανωμένοι βρίσκονται στην λίστα Οικονόμου-Βρούτση που παραδόθηκε στον Άρειο Πάγο.
Οι περισσότεροι αφορούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού 20-25 τον αριθμό και συγκεκριμένα από το Πειραιά και τα δυτικά προάστια.

Λάδι στη φωτιά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η απόφαση της κυβέρνησης να γίνει το ματς του Ολυμπιακού με την σερβική Τόμπολα για το Europa League χωρίς φιλάθλους ενώ παράλληλα έχει αφήσει τους φιλάθλους στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα έχει δυναμιτίσει το κλίμα έτι περαιτέρω.
Καθώς, ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση εκ νέου και έχει επικρίνει αυτή την απόφαση που στοχοποιεί αποκλειστικά τον Ολυμπιακό.
Στοχοποίηση Ολυμπιακού σε βουλευτές του Πειραιά
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θεωρεί ότι οι κινήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού έχουν ανοίξει βεντέτα με την ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτό και εισηγήθηκε να μην γίνει το ματς αυτό με φιλάθλους για να μην δοθεί συνέχεια στα επεισόδια. Ένα είναι σίγουρο, ότι με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο πόλεμος Ολυμπιακού – κυβέρνησης συνεχίζεται αφού για πρώτη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στοχοποιεί και βουλευτές που εκλέγονται στον Πειραιά και κυρίως τον κ. Κατσαφάδο που είναι και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι παλιά εκλέγονταν με την βοήθεια του Ολυμπιακού και τώρα αυτή η στήριξη θα αρθεί…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης