Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε να είναι πετυχημένος ο Έλληνας - Εμείς δεν θα χωρίσουμε την κοινωνία ταξικά

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέλουμε να είναι πετυχημένος ο Έλληνας - Εμείς δεν θα χωρίσουμε την κοινωνία ταξικά
Ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε ως προϋποθέσεις για την υγιή επιχειρηματικότητα την Υγεία, την Παιδεία και τη Δικαιοσύνη
Στην εκδήλωση που διοργανώνει σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθήνα ο «Κύκλος Νέων Επιχειρηματιών» δίνει το παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα για την επιχειρηματικότητα.
«Υπάρχει μακρά ιστορία στην Αριστερά με τη λέξη επιχειρηματικότητα και κεφάλαιο. Εμείς είμαστε με την κοινωνία» τόνισε και «θέλουμε να είναι πετυχημένος ο Έλληνας. Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά, έχουμε ζήσει αρκετη διχόνοια. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία και να φτιάξουμε και μία οικονομία για όλους μας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ..
Για μία ακόμα φορά, έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα δόμησης ενός απλού φορολογικού συστήματος που δεν θα αλλάζει διαρκώς αλλά θα μπορεί να είναι σταθερό για 10 χρόνια, χωρίς να είναι πολύπλοκο. Αναφέρθηκε επίσης σε τομείς, που όπως εκτιμά, είναι βασικοί για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη, είπε, είναι οι προϋποθέσεις για την υγιή επιχειρηματικότητα και ο ρόλος μας είναι να διαμορφώσουμε αυτό το περιβάλλον, ώστε να υπάρχουν οι πιθανότητες επιτυχίας και να μην είναι η τράπουλα «στημένη» για όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης