Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικοί κύκλοι για την επιτροπή για τα Τέμπη: Αδιανόητο να έχουν χαθεί τέσσερις εβδομάδες λόγω μικροτακτικισμών

Κυβερνητικοί κύκλοι για την επιτροπή για τα Τέμπη: Αδιανόητο να έχουν χαθεί τέσσερις εβδομάδες λόγω μικροτακτικισμών
Η κυβερνητική πλειοψηφία στην επιτροπή για τα Τέμπη κατηγορεί την αντιπολίτευση για μικροτακτικισμούς
Είναι αδιανόητο να έχουν χαθεί τέσσερις εβδομάδες εργασιών της εξεταστικής επιτροπής λόγω μικροτακτικισμών, τονίζουν κύκλοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των Τεμπών.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι, με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι τη διαδικασία, με παράλληλη συναίσθηση καθήκοντος απέναντι σε εκείνους που ζητάνε απαντήσεις κι αντί αυτού βλέπουν ένα κατενάτσιο της αντιπολίτευσης «επί της διαδικασίας», αποφασίστηκε η αυτοεξαίρεση της Ζωής Ράπτη έπειτα από αυτή του εισηγητή της πλειοψηφίας Θάνου Πλεύρη.
«Είναι αδιανόητο να έχουν χαθεί τέσσερις εβδομάδες εργασιών της εξεταστικής επιτροπής λόγω μικροτακτικισμών. Καλούμε έστω κι αυτή τη στιγμή την αντιπολίτευση να κατανοήσει την ανάγκη να φωτιστεί μια ευαίσθητη κοινωνικά υπόθεση», προσθέτουν οι κύκλοι της κυβερνητικοί πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή «για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.
Επισημαίνεται ότι η Ζωή Ράπτη ζήτησε την αυτοεξαίρεσή της από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών», καθώς ήταν υφυπουργός Υγείας την επίμαχη περίοδο της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Το ζήτημα είχε θέσει νωρίτερα άλλωστε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος ζήτησε από την κ. Ράπτη να απέχει από την επιτροπή για τους ίδιους λόγους που είχε δηλώσει αποχή και ο Θάνος Πλεύρης, δηλαδή επειδή συμμετείχε στο συντονιστικό όργανο και της έχει υποβληθεί μήνυση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης