Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Κρεσέντο παραπληροφόρησης από τον Υπουργό Ανάπτυξης για τις τιμές στην αγορά

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Κρεσέντο παραπληροφόρησης από τον Υπουργό Ανάπτυξης για τις τιμές στην αγορά
"H εμμονή της κυβέρνησης σε ημίμετρα που δεν χτυπούν το πρόβλημα της ακρίβειας στη ρίζα του, δεν θα επιφέρει καμία ουσιαστική αλλαγή και το 2024", τόνισε ο Χρ.  Γιαννούλης
Σχετικά Άρθρα
«Σε ένα κρεσέντο παραπληροφόρησης προχώρησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κώστας Σκρέκας, ο οποίος αναφερόμενος σε συνέντευξη του στο γιορτινό τραπέζι έκανε λόγο για «μηδενικές αυξήσεις» και «αρνητικό πληθωρισμό», όπως ανέφερε ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ. Γιαννούλης.
«Να θυμίσουμε στον Υπουργό ότι σύμφωνα με την Εurostat η Ελλάδα είναι τέταρτη στον πληθωρισμό τροφίμων στην Ευρώπη, ενώ όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή οι αυξήσεις στα τρόφιμα έχουν φτάσει στο 9% για τον Νοέμβριο, δηλαδή είναι τρεις φορές πάνω από τον πληθωρισμό που βρίσκεται στο 3%.
Είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους, πως η εμμονή της κυβέρνησης σε ημίμετρα που δεν χτυπούν το πρόβλημα της ακρίβειας στη ρίζα του, δεν θα επιφέρει καμία ουσιαστική αλλαγή και το 2024», πρόσθεσε ο κ. Γιαννούλης.
Κατά τον ίδιο, «τα πολυδιαφημιζόμενα «καλάθια», τα καρτελάκια στα ράφια των σούπερ μάρκετ, η ειδική σήμανση για προϊόντα με έκπτωση 5% αλλά ακόμη και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν με καθυστέρηση δύο ετών, δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, το κύμα ακρίβειας που πλήττει την ελληνική κοινωνία».
«Κύριε Υπουργέ αυτή είναι η πραγματικότητα και σας καλούμε επιτέλους να τη δείτε», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης