Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλωρίδης: Αποφασισμένη η κυβέρνηση να πατάξει την οπαδική βία - Οι παρεμβάσεις δεν έχουν αποδώσει

Φλωρίδης: Αποφασισμένη η κυβέρνηση  να πατάξει την οπαδική βία - Οι παρεμβάσεις δεν έχουν αποδώσει
«Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε οι ΠΑΕ έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους», τόνισε ο Γ. Φλωρίδης
«Οι παρεμβάσεις δεν έχουν αποδώσει. Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε οι ΠΑΕ έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους», τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.
Ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως «ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένοι να πατάξουν την οπαδική βία», σημειώνοντας πως πρέπει να επανατοποθετηθούμε απέναντι σε αυτό.
Όπως είπε, «ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε πράγματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βρετανία, η οποία όμως χρειάστηκε 30 χρόνια για να πατάξει το φαινόμενο της οπαδικής βίας».
Ο υπουργός ανέφερε ότι «το φαινόμενο δεν είναι αμιγώς αθλητικό. Τις περισσότερες φορές μιλάμε για πολυσχιδή εγκληματική δραστηριότητα».
Πρόσθεσε δε, πως «προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και με αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα».
«Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Η αθλητική νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή. Κάποιοι λειτουργοί θα πρέπει να ξαναθυμηθούν τη δουλειά τους. Θα πρέπει να υπάρξουν αυστηρότερες ποινικές διώξεις. Υπάρχουν παράγοντες ομάδων που δυναμιτίζουν το κλίμα με τις εμπρηστικές του δηλώσεις», συμπλήρωσε.
Υπογράμμισε ότι «η μήτρα του προβλήματος είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα υγιές και καθαρό πρωτάθλημα. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», και υπενθύμισε ότι «τα μέτρα που ελήφθησαν θα επανεξεταστούν μετά από 2 μήνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης