Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Στρατηγικός μας στόχος η δεύτερη θέση με πάνω από 15-16% στις Ευρωεκλογές

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Στρατηγικός μας στόχος η δεύτερη θέση με πάνω από 15-16% στις Ευρωεκλογές
Έτεινε χείρα συνεργασίας σε όλα τα κόμματα «με κοινή στρατηγική» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Φιλοδοξούμε να ανέβουμε ακόμα περισσότερο. Ο δρόμος που έχουμε ακολουθήσει θα φέρει ισχυρά αποτελέσματα και άμεσα και στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε σημερινή συνέντευξη στο κανάλι του Alpha.
«Ποιος είναι ο στρατηγικός στόχος; Είναι να είμαστε δεύτερο κόμμα; Ναι είναι. Είναι να πάμε στις ευρωεκλογές πάνω από 15-16%; Ναι είναι. Για μένα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο ως κίνητρο. Η δημοκρατική παράταξη να ξαναγίνει ο πραγματικός αντίπαλος της συντηρητικής παράταξης στη χώρα. Και αυτός είναι ο στόχος που προσπαθώ να πετύχω και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα έχει αξιόμαχο αντίπαλο που δεν θα λειτουργεί ως ο μεγάλος χορηγός, όπως λειτουργούσε ο κ. Τσίπρας», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ερωτηθείς τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις μαζικές αποχωρήσεις και το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Αριστερά, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε δουλειά στη βάση της κοινωνίας, δεν έγινε ένα κίνημα. Μακάρι να υπάρχει κοινός τόπος για αντιπολίτευση στη Βουλή και μια ισχυρή φωνή απέναντι στην πολιτική της ΝΔ», σημείωσε, αφήνοντας παράλληλα ανοικτή την πόρτα της συνεργασίας με «όλα τα κόμματα που έχουν μια κοινή στρατηγική».
«Το παν είναι η παράταξή μας να είναι ισχυρή στις επόμενες εκλογές για να μπορεί να οικοδομήσει τη σύγχρονη Κεντροαριστερά που θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές», υπογράμμισε.

«Η οπαδική βία πρέπει να αντιμετωπιστεί με νομοθετικό τρόπο»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, επίσης, ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει εξαγγείλει τα ίδια πράγματα πολλές φορές. Η οπαδική βία είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι το οργανωμένο έγκλημα. Οι χούλιγκανς πρέπει να αντιμετωπιστούν με έναν τρόπο άμεσα νομοθετικό».
«Εμείς προτείνουμε καθαρά. Όποιος έχει εμπλακεί σε τέτοια περιστατικά ωμής βίας ή έχει καταδικαστεί στο παρελθόν να του απαγορευτεί η είσοδος σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν διάφορους σε τέτοια γεγονότα» εξήγησε, αναφορικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ.
«Υπάρχει τεχνολογία με κάμερες, με ονομαστικό εισιτήριο. Ο κ. Μητσοτάκης τα έχει πει πολλές φορές αυτά, δεν έχουν γίνει. Τώρα να βγαίνει η κυβέρνηση και να λέει δύο μήνες απαγορεύεται ο κόσμος στο γήπεδο, τιμωρεί έτσι και τους υγιείς φιλάθλους. Που βοηθάει αυτό το μέτρο. Που βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την οπαδική βία;» διερωτήθηκε με νόημα ο κ. Ανδρουλάκης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης