Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο ορισμός της γελοιοποίησης τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία

Ελληνική Λύση: Ο ορισμός της γελοιοποίησης τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία
"Πρόκειται για μία απόφαση που επιβεβαιώνει την ανικανότητα της ΝΔ να επιβάλλει το νόμο και την τάξη", τονίζει η Ελληνική Λύση
«Η δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, είναι ο ορισμός της γελοιοποίησης του «κράτους της Νέας Δημοκρατίας», υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «πρόκειται για μία απόφαση που επιβεβαιώνει την ανικανότητα της ΝΔ να επιβάλλει το νόμο και την τάξη, καθώς θυμίζει το γνωστό ρητό «πονάει δόντι κόβει κεφάλι». Λόγω της ανεπάρκειας και της κυβερνητικής ανικανότητας να συλλάβουν τους «λίγους» της εγκληματικής οργάνωσης, τιμωρούν τους «πολλούς».
Το εξοργιστικό είναι ότι ενώ η απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού έγινε εκτός αγωνιστικού χώρου σε αγώνα βόλεϊ, η κυβέρνηση τιμωρεί συλλήβδην όλες τις ομάδες και όλα τα αθλήματα!».
«Κάπως έτσι, αποκαλύφθηκε και η υποκρισία της κυβερνητικής επωδού «δεν γίνεται να μην μπορούν να πηγαίνουν οικογένειες με τα παιδιά τους στα γήπεδα» που εκστομίζουν τόσες ημέρες οι κυβερνώντες.
Τι αποφάσισαν; Να μην πηγαίνει κανείς στα γήπεδα. Ούτε οι οικογένειες, ούτε τα παιδιά τους!», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης