Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης για Μητσοτάκη στη ΔΙΜΕΑ: Με ευχολόγια και διαπιστώσεις δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια

Γιαννούλης για Μητσοτάκη στη ΔΙΜΕΑ: Με ευχολόγια και διαπιστώσεις δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια
«Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής», σύμφωνα με τον Χρ. Γιαννούλη
Σχετικά Άρθρα
«Στην παραδοχή ότι για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας τελικά δεν μπορούμε να προσβλέπουμε μόνο στην αυτορρύθμιση των αγορών, αλλά απαιτείται παρέμβαση και έλεγχος από το κράτος, προέβη ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α).
Δυστυχώς, αυτή η παραδοχή δεν συνοδεύτηκε με συγκεκριμένα μέτρα, αλλά με ένα ευχολόγιο και μία ακόμη αναφορά στα αναποτελεσματικά ημίμετρα που έχει λάβει η κυβέρνηση», ανέφερε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ.Γιαννούλης.
«Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στο αφήγημα της εισαγόμενης ακρίβειας, την ώρα που ο πληθωρισμός στα τρόφιμα και οι ανατιμήσεις σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών είναι πολύ πιο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο», πρόσθεσε.
«Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης