Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία: Κρατάμε τον λόγο μας - Πάμε σε συνέδριο επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία: Κρατάμε τον λόγο μας - Πάμε σε συνέδριο επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ
Τι διημείφθη στην συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου
Η λήξη της σημερινής (7/12) συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε ουσιαστικά και την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου για την Κουμουνδούρου, την οποία κήρυξε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της εισήγησής του.
Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν ο οδικός χάρτης για το Συνέδριο, καθώς και η μετατροπή της Κεντρικής Επιτροπής σε Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την τοποθέτησή του του επεσήμανε ότι «κρατάμε το λόγο μας, προχωράμε σε ένα συνέδριο επανεκκίνησης, ανασυγκρότησης και συσπείρωσης το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου».
Από την πλευρά του, ο Διονύσης Τεμπονέρας χαιρέτισε την απόφαση αναφερόμενος σε «θετική εξέλιξη ότι γίνεται το συνέδριο, δεν ήταν δεδομένο μέχρι σήμερα (χρειάζονται να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής).
Ενώ σημείωσε πως η σύγκληση του ανώτατου συλλογικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «ευκαιρία για ιδεολογική, προγραμματική και οργανωτική επανεκκίνηση (κατάθεση ιδεολογικοπολιτικής πλατφόρμα εξουσίας)».
Υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είναι ένα «συνέδριο προς τα έξω όχι, συνέδριο εσωτερικών συσχετισμών και να φύγουμε από την παγίδα των τάσεων. Το συνέδριο πρέπει να είναι και καταστατικό», κατέληξε.
Σημειωτέον ότι στις εσωκομματικές εκλογές του Φεβρουαρίου για πρώτη φορά θα ψηφίσουν τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος σε όλες τις παραπάνω τις διαδικασίες, ενώ το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης