Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δημητροκάλλης: Εθνικά επικίνδυνη η υποδοχή Ερντογάν από τη ΝΔ

Γ. Δημητροκάλλης: Εθνικά επικίνδυνη η υποδοχή Ερντογάν από τη ΝΔ
Ο κ. Γιάννης Δημητροκάλλης κατά την ομιλία του στη βουλή κατήγγειλε την εθνικά επικίνδυνη υποδοχή του Ερντογάν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
«Ως πότε οι ελληνικές κυβερνήσεις θα παρουσιάζουν σύνδρομο ηττοπάθειας στα εθνικά θέματα;» αναρωτήθηκε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας
«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»
Ο κ. Γιάννης Δημητροκάλλης κατά την ομιλία του στην βουλή κατήγγειλε την εθνικά επικίνδυνη υποδοχή του Ερντογάν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την στιγμή που η προκλητικότητα του προέδρου της τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο χαρακτηρίζοντας τουρκικά τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη, ακόμα και την Θεσσαλονίκη!
«Θεωρούμε πως η Κυβέρνηση είναι εθνικά επικίνδυνη και μόνο που μπαίνει στη διαδικασία να υποδέχεται τον Ερντογάν σε επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, αλλά και να κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί του, που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, μιας κι εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα, ενώ εκείνος ζητάει τα πάντα» τόνισε κατά την ομιλία του στην βουλή.
«Ως πότε οι ελληνικές κυβερνήσεις θα παρουσιάζουν σύνδρομο ηττοπάθειας στα εθνικά θέματα; H αντίστοιχη κριτική για ηττοπαθή στάση ισχύει και για την Ευρωπαϊκή Ένωση που παραδοσιακά “χαιδεύει” την Τουρκία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής 'A Ανατολικής Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης