Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ) για φορολογικό: Είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό - Έχετε τον κόσμο απέναντι σας

Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ) για φορολογικό: Είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό - Έχετε τον κόσμο απέναντι σας
Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, άσκησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Γαβρήλος, από το βήμα της Βουλής. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις προεκλογικές δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου τις οποίες είχε στηλιτεύσει η ΝΔ.
«Όσο κι αν προσπαθήσατε τις τελευταίες μέρες, με ένα επικοινωνιακό πογκρόμ και μια επικοινωνιακή καταιγίδα, να ενεργοποιήσετε τον κοινωνικό αυτοματισμό, η ελληνική κοινωνία, οι παραγωγικές τάξεις σάς γυρνάνε την πλάτη σε όποιους ισχυρισμούς κι αν προβάλλετε. Και αυτό γιατί; Διότι μόλις έξι μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία αποκαλύφθηκε το ψέμα σας και η εξαπάτηση αυτού του λαού», σημείωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την κυβέρνηση, λέγοντας: «Παρουσιαστήκατε προγραμματικά και είπατε για μείωση των φόρων. Μάλιστα στηρίξατε όλη την προεκλογική περίοδο σε μία δήλωση ενός υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πάνω σε αυτό στήσατε το προεκλογικό σας αφήγημα για στήριξη της μεσαίας τάξης, για στήριξη της επιχειρηματικότητας.
Είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό. Γι' αυτό έχετε εκεί έξω όλο τον κόσμο απέναντί σας.
Και βέβαια μπορεί εμείς οι μυημένοι στην πολιτική που ακολουθήσατε από το 2019 έως σήμερα να ξέρουμε ότι δεν κάνετε τίποτα έξω από το πλαίσιο και τις ράγες της Έκθεσης Πισσαρίδη και γι' αυτό ήρθατε με κρυφή ατζέντα ενώπιον του ελληνικού λαού, αλλά ο ελληνικός λαός εκεί έξω για μια ακόμη φορά εξαπατήθηκε από το προεκλογικό σας αφήγημα».
«Καταφέρατε δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, οδηγούς ταξί, περιπτεράδες, γιατρούς, συμβολαιογράφους να τους βάλετε όλους απέναντί σας», τόνισε ο κ. Γαβρήλος και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση, μετά από τεσσεράμισι χρόνια, παραδέχεται ότι απέτυχε στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και έρχεται με μία διάταξη που μας φέρνει τριάντα-σαράντα χρόνια πίσω να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή. Πότε; Στα χρόνια τα δικά της που επικαλείται ότι ψηφιοποίησε το κράτος. Και φέρνει μέτρα και μέσα ελέγχου δεκαετιών πριν. Μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά στον κόσμο της μικρής επιχειρηματικότητας. Γιατί το υπουργείο Οικονομικών επέδειξε μια ανικανότητα αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης