Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξεταστική για Τέμπη: Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου - Συγκάλυψη Κώστα Καραμανλή» - «Εμπόριο νεκρών»

Εξεταστική για Τέμπη: Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου - Συγκάλυψη Κώστα Καραμανλή» - «Εμπόριο νεκρών»
«Φοβάστε γιατί ξέρετε ότι αν παραμείνω στην επιτροπή δεν θα υπάρξει συγκάλυψη και θα ζητηθεί να καταθέσει ο Κώστας Καραμανλής πράγμα που εσείς δεν θέλετε», είπε η Zωή Κωνσταντοπουλου
Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιτίθεται στον προεδρεύοντα Δημήτρη Μαρκόπουλο, με φόντο την θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής μετά από αίτημα της ΝΔ για εξαίρεση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας από τις συνεδριάσεις, καθώς είναι συνήγορος οικογενειών θυμάτων.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αμφισβήτησε τόσο το κύρος του Επιστημονικού Συμβουλίου για τέτοιου είδους γνωμοδοτήσεις, λέγοντας ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει τη σύνθεση της εξεταστικής επιτροπής και έκανε λόγο για μεθόδευση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κώστα Τασούλα για επιχείρηση αποπομπής της, προκειμένου να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την συγκάλυψη της έρευνας της υπόθεσης.
«Φοβάστε γιατί ξέρετε ότι αν παραμείνω στην επιτροπή δεν θα υπάρξει συγκάλυψη και θα ζητηθεί να καταθέσει ο Κώστας Καραμανλής πράγμα που εσείς δεν θέλετε», είπε η Zωή Κωνσταντοπουλου, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να της λέει ότι θέλει να χτίσει καριέρες στήνοντας σόου πάνω στα θύματα των Τεμπών, καλώντας την να αφήσει το «εμπόριο νεκρών».
Στη συνέχεια η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Δημήτρη Μαρκόπουλο ότι βρίσκεται πίσω από δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο «Πρόσω ολοταχώς για το Δρομοκαΐτειο η Ζωή», σχολιάζοντας, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Μακρόπουλο πως «δεν έχετε ούτε τη γενναιότητα ούτε τον ανδρισμό να μου τα πείτε κατά πρόσωπο.
Μου απευθύνετε χυδαίους ονειδισμούς», όπως ισχυρίστηκε, κάνοντας ταυτοχρόνως λόγο για πρακτικές «χυδαίες» και «σκοτεινών ανθρώπων».
«Ψεύδεστε. Είναι αυτό επίπεδο πρώην προέδρου της Βουλής; Ψεύδεστε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις πάνω στα πτώματα 57 ανθρώπων. Είστε χυδαία», ανέφερε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης