Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης για «Νέα Αριστερά»: Tην ημέρα γέννησής του κόμματός τους ποίησαν την νήσσαν για τα κόκκινα δάνεια

Βαρουφάκης για «Νέα Αριστερά»: Tην ημέρα γέννησής του κόμματός τους ποίησαν την νήσσαν για τα κόκκινα δάνεια
«Δρομολόγησαν ως υπουργοί την τιτλοποίηση και αγοραπωλησία των κόκκινων δανείων του εξουθενωμένου κόσμου» αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης
Με σαφείς αιχμές τοποθετήθηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης κατά των πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρότησαν τη «Νέα Αριστερά», αναφερόμενος στη στάση που κράτησαν στη Βουλή, ως προς το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια, ανήμερα της ίδρυσης του νέου κόμματος.
Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπενθύμισε τα πεπραγμένα των εν λόγω στελεχών, ως Υπουργών, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα οπότε και «δρομολόγησαν ως υπουργοί την τιτλοποίηση και αγοραπωλησία των κόκκινων δανείων του εξουθενωμένου κόσμου».
Ως εκ τούτου, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, τονίζει πως «οι 11, σήμερα, μέρα γέννησης της κίνησής τους, δεν μπορούσαν παρά να ποιήσουν την νήσσαν στην ψηφοφορία για τα κόκκινα δάνεια.»
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο X:
«Συνέπεια! Δεδομένου ότι δρομολόγησαν ως υπουργοί την τιτλοποίηση και αγοραπωλησία των κόκκινων δανείων του εξουθενωμένου κόσμου, οι 11, σήμερα, μέρα γέννησης της κίνησής τους, δεν μπορούσαν παρά να ποιήσουν την νήσσαν στην ψηφοφορία για τα κόκκινα δάνεια.»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης