Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 4/12 ο Σταϊκούρας για το Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 4/12 ο Σταϊκούρας για το Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ
Ο Χρ. Σταϊκούρας θα έχει συνάντηση με την Επίτροπο Μεταφορών της Ε.Ε., Adina Vălean
Στο Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα 4/12, στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Στην ατζέντα του Συμβουλίου περιλαμβάνεται η συζήτηση δέσμης μέτρων, προτάσεων κανονισμών και οδηγιών, που αφορούν τους τομείς των οδικών και των διατροπικών μεταφορών.
Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του διαλόγου θα βρεθούν τα ζητήματα οδικής ασφάλειας και ειδικότερα η αναθεώρηση της Οδηγίας για τις Άδειες Οδήγησης, καθώς και για τη Διασυνοριακή Ανταλλαγή πληροφοριών αναφορικά με παραβάσεις που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.
Στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συνάντηση με την Επίτροπο Μεταφορών της Ε.Ε., Adina Vălean , ενώ θα μετάσχει σε άτυπο γεύμα εργασίας με αντικείμενο τη χρηματοδότηση έργων υποδομών του Διευρωπαϊκού Διαδρόμου Μεταφορών (ΔΕΔ–Μ), κυρίως στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

Επίσκεψη στο Κεστεκίδειο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών

Την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί το Κεστεκίδειο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του, από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤ.ΥΠ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης