Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απρόοπτο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Τους άφησε στα κρύα του λουτρού ο Κασσελάκης

Απρόοπτο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Τους άφησε στα κρύα του λουτρού ο Κασσελάκης
Η απρόσμενη κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια
Μάρτυρες ενός απρόοπτου περιστατικού έγιναν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες.
Μάλιστα, η αποχώρησή του έλαβε χώρα εν μέσω της τοποθέτησης του Διονύση Τεμπονέρα, την οποία ο κ. Κασσελάκης διέκοψε λέγοντας πως «έχει μία δουλειά» και εν συνεχεία έφυγε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή η απρόσμενη κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ κάποια στελέχη του κόμματος επέλεξαν να μην τοποθετηθούν μετά την αποχώρησή του.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Ξ. Κοντιάδη, όταν είχε αποχωρήσει ξαφνικά από το πάνελ.

Τι συζητήθηκε στην Πολιτική Γραμματεία

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της ΠΓ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.
Κατά τις ίδιες πηγές ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».
«Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές μεταφέροντας το κλίμα από τη συνεδρίαση, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος και των μελών της ΠΓ.
Συμπλήρωναν ότι «πρώτος μεταξύ ίσων», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης