Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Κασσελάκη: Ένας άσχετος πήρε τον πτωχευμένο ΣΥΡΙΖΑ με επιθετική εξαγορά

Σκληρή επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Κασσελάκη: Ένας άσχετος πήρε τον πτωχευμένο ΣΥΡΙΖΑ με επιθετική εξαγορά
«Υπάρχει μία εκφυλιστική αλλοίωση της συνθήκης πια στον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
«Από το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε διαζύγιο από τις αριστερές του αρχές κι αξίες» τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που άνηκε άλλοτε.
«Υπάρχει μία εκφυλιστική αλλοίωση της συνθήκης πια στον ΣΥΡΙΖΑ. Απλοί άνθρωποι που επένδυσαν στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες τους ελπίδες και μπορεί να ματαιώθηκαν, τώρα πια έρχονται στην Πλεύση Ελευθερίας. Δεν χαίρομαι όμως με την κατάσταση αυτή, γιατί το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει σοβαρό έλλειμα δημοκρατίας. Έχουμε μία Βουλή που έχει απλώς υπολειτουργεί, αλλά την έχει καταργήσει η Νέα Δημοκρατία με τις ευλογίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ήταν το κατ' αρχήν σχόλιο της πρώην προέδρου της Βουλής.
Αναφερόμενη στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «είναι ένας άσχετος που πήγε και πήρε με χρηματιστηριακές τακτικές και με επιθετική εξαγορά τον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ήταν πτωχευμένος. Η πολιτική κρίνεται από τις πράξεις κι όχι από τις λέξεις, ούτε από τις εντυπώσεις και το περιτύλιγμα. Από το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ''διαζύγιο'' από τις αριστερές του αρχές κι αξίες».
Ερωτηθείσα για τυχόν νέο πολιτικό φορέα από τα αποχωρήσαντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε: «Όταν άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μην νομιμοποιήσουν μία ακραία παραβίαση μία δημοκρατικής εντολής, η εντολή του δημοψηφίσματος του 2015, επέλεξαν να υποστυλώσουν την παραβίαση της δημοκρατική εντολής και το εξαργύρωσαν με υπουργικές θέσεις. Και η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Χαρίτσης και ο κ. Ηλιόπουλος ήταν υπουργοί και μάλιστα πρωτοκλασάτοι. Έδειξαν ποιο είναι το όριό τους και ποιο είναι το κίνητρό τους», γκρεμίζοντας έτσι τυχόν γέφυρες συνεργασίας με την κίνηση 6+6.
Εν συνεχεία και σχετικά με τη διερεύνηση ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπη, υποστήριξε πως «είναι πολύ σημαντικό ότι επιτέλους θα διερευνηθεί με εξεταστική επιτροπή το έγκλημα των Τεμπών» ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματός της η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «δεν έχουμε εσωκομματικά εμείς, είχαμε μία ατυχέσταστη εκδήλωση της ιδιοτέλειας και της αγάπης για την εξουσία που εγώ έχω δει πολλές φορές. Σε κάθε περίπτωση η Πλεύση Ελευθερίας και με τους 6 βουλευτές που έχει αυτή τη στιγμή κάνει δουλειά 158 βουλευτών».
Τέλος, σχολιάζοντας το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών τόνισε «Εμείς πιέζουμε τον κ. Μητσοτάκη, όπως τον πιέζουμε και για την αναγνώριση του όρου "γυναικοκτονία". Αντίστοιχα θα τον πιέσουμε και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Το 40% δεν είναι ούτε "λευκή επιταγή" ούτε εισιτήριο για όποια πολιτική θέλει να ασκεί»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης