Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ ετοιμάζει υποχωρήσεις που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας, σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ ετοιμάζει υποχωρήσεις που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας, σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Βάρβαρο δικτάτορα» χαρακτηρίζει τον Erdogan η Ελληνική Λύση
Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας ότι το κυβερνών κόμμα «σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται για 'υποχωρήσεις' που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το τι θα συζητηθεί στη Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει ότι 'συμφωνεί' με τον ελληνοτουρκικό διάλογο! Η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να ζητά 'Ανοιχτές πόρτες' στην έλευση του φασίστα Ερντογάν που εξοντώνει αθώους εντός και εκτός Τουρκίας ενώ απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, θα έπρεπε να απαιτεί να μην έλθει στην Ελλάδα».
«Αποδεικνύεται πλέον ότι η Ν.Δ. σε συνεργασία με τον ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται για 'υποχωρήσεις' που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας», τονίζει η Ελληνική Λύση, προσθέτοντας ότι μόνο η ίδια «έχει απαιτήσει ξεκάθαρα την απαγόρευση εισόδου του βάρβαρου δικτάτορα στην Ελλάδα και την έναρξη ενεργειών για την διεκδίκηση των Ελληνικών Εθνικών Δικαιωμάτων (Ίμβρος, Τένεδος, αποχώρηση Τουρκικού στρατού και εποίκων από την Κύπρο κλπ.) και όχι την εκχώρηση τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης