Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Παππάς: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μικρή και χωρίς κοινωνική γείωση - Εγγυητής της ενότητας ο Τσίπρας

Π. Παππάς: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μικρή και χωρίς κοινωνική γείωση - Εγγυητής της ενότητας ο Τσίπρας
«Στη Θεσσαλονίκη ήταν περίπου 50 ενεργά μέλη και στην Αθήνα 100» τονίζει με νόημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία με λίγα ενεργά μέλη, υποστηρίζει σχολιάζοντας την αποχώρηση της οργάνωσης ο βουλευτής Κιλκίς και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς.
«Θεωρώ πως το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό και δυστυχώς είχαμε και παθογένειες. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία. 1.000 υποτίθεται ήταν αυτά που ήταν γραμμένα. Στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη. Στη Θεσσαλονίκη ήταν περίπου 50 ενεργά μέλη και στην Αθήνα 100. Δεν την είχαμε την νεολαία και το παραδεχόμασταν πάντα» σχολίασε ο κ. Παππάς, τοποθετούμενος στο OPEN.
Ενώ τόνισε με νόημα ότι κάποια από τα μέλη αποχωρούν 2-3 έως και 4 φορές, υπονοώντας ότι οι αποχωρήσαντες εισφέρουν στη δημιουργία αρνητικού κλίματος για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέν, σύμφωνα με τον βουλευτή, «έχει μηδενίσει ο πολιτικός χρόνος και αυτό που θα κάνουμε σε όλο το υπόλοιπο διάστημα είναι να αναδείξουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας. Τον Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς, δεν θα ορίσει κάποιος το χρονικό διάστημα που θα κριθεί ένα πολιτικό πρόσωπο αλλά θεωρώ ότι τώρα συντρέχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ούτως ώστε απερίσπαστοι και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να ασκήσουμε αξιωματική αντιπολίτευση»

Εγγυητής της ενότητας ο Τσίπρας

Αναφορικά με τα επιχεηρήματα κατά του Στέφανου Κασσελάκη αντέτεινε ότι «έγιναν όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν στο κόμμα από τον πρόεδρο. Από την πρώτη ημέρα της εκλογής του αμφισβητήθηκε ανοιχτά, χωρίς να του δοθεί κανένας πολιτικός χρόνος, ούτε καν συγχαρητήρια για την εκλογή του. Ωστόσο, ο ίδιος πρότεινε σε όλους ρόλους».
Ο Πέτρος Παππάς επισήμανε πως «ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα τον πόνεσε πολύ η αποχώρηση των στελεχών που ο ίδιος ανέδειξε και νομίζω πως είναι πλέον θέμα των στελεχών αυτών που θα βρίσκονται απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον άνθρωπο που έφερε την αριστερά για πρώτη φορά στην εξουσία στη χώρα».
Παράλληλα δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι αν και είχε γίνει αυτοκριτική, δεν είχε ακουστεί με τέτοια ένταση.
«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιληφθεί με τα λάθη του και προχωρά μπροστά με ένα νέο στελεχιακό δυναμικό που σύντομα θα δείτε», τόνιζε καταλήγοντας ο κ. Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης