Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος: Δεν θα πάρουν πάνω από 1,5% όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος: Δεν θα πάρουν πάνω από 1,5% όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Σχεδόν μηδενική η πολιτική παρουσία της Αχτσιόγλου στη Βουλή υποστήριξε ο κ.Αντώναρος
Την εκτίμηση πως οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και η επικείμενη κίνηση τους να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν πρόκειται να πάρει πάνω από 1% με 1,5% στις επόμενες εκλογές διατύπωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο κ.Αντώναρος υποστήριξε ότι οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε πολλές ούτε κάτι σπουδαίο.
«Σηκώθηκαν και έφυγαν γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίκρα της δικής τους ήττας.
Δεν τους θεωρώ μεγάλη απώλεια.
Σας το λέω ξεκάθαρα.
Θα κατέβουν και δεν θα πάρουν πάνω από 1% με 1,5 %.
Και το θεωρώ πολύ.
Διότι εγώ ξέρω τι απηχούν στην ευρεία ομάδα, η οποία υπάρχει, των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Αντώναρος.

Μηδενική η πολιτική παρουσία της Αχτσιόγλου

«Ξέρετε πόσες ερωτήσεις έχει υποβάλλει η κα. Αχτσιόγλου, το τελευταίο εξάμηνο πριν φύγει, πριν αποστασιοποιηθεί, πριν γίνει υποψήφια στη Βουλή;
Πολιτική παρουσία σχεδόν μηδέν.
Αυτό λέω» υπογράμμισε ο κ.Αντώναρος, ο οποίος ωστόσο διευκρίνισε πως δεν θεωρεί την Έφη Αχτσιόγλου αμελητέο κεφάλαιο, αναφερόμενος στο 45% που πήρε στις εσωκομματικές εκλογές.
«Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε 55% και δεν τον άφησαν ούτε δύο μέρες να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του» επισήμανε ο κ.Αντώναρος.

Τι είπε για Κωνσταντόπουλο

Όσον αφορά την κριτική που άσκησε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είπε πως πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ.Αντώναρος υπογράμμισε πως «ανθρώπους οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί εδώ και 20 χρόνια από την πολιτική δεν μπορώ να τους κρίνω».
«Ο εν λόγω, προφανώς, και λόγω της συγγενικής του σχέσης με αρχηγό άλλου κόμματος στη Βουλή, που θεωρεί τον εαυτό του αριστερό, και με την πίκρα που έχει κι εκείνος που δεν κατάφερε να πάρει πάνω από 4% -5% ποτέ στη ζωή του, τα βάζει και χτυπάει τον Τσίπρα.
Με γεια του με χαρά του.
Έχει καμία βάση;
Από που το ξέρει και το λέει;
Ανάλυση προσωπική του είναι.
Σεβαστή.
Δεν την αποδέχομαι.
Την βρίσκω εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Βγήκε από κάποια πολιτική ναφθαλίνη που ήταν, και είπε αυτό το οποίο είπε» επισήμανε ο κ.Αντώναρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης