Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Όσοι δήμαρχοι αδιαφορούν βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες - Θα ζητήσω από τον εισαγγελέα να ελεγχθούν

Κικίλιας: Όσοι δήμαρχοι αδιαφορούν βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες - Θα ζητήσω από τον εισαγγελέα να ελεγχθούν
"Θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσω να ελεγχθούν όλοι όσοι δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, είτε τώρα με τα αντιπλημμυρικά έργα, είτε αργότερα για τα μέτρα κατά των πυρκαγιών", ανέφερε ο Β. Κικίλιας
Σχετικά Άρθρα
«Όσοι δήμαρχοι αδιαφορούν, βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες και εκεί μπαίνει η Πολιτική Προστασία», υπογράμμισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η περιφέρεια καθάρισε τις κοίτες του Κηφισού και κάποιοι δήμαρχοι τα ρέματα δεξιά και αριστερά, στα όρια των Δήμων τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν όλοι στις οδηγίες. Δουλειά μου είναι να προστατεύονται οι πολίτες. Θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσω να ελεγχθούν όλοι όσοι δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, είτε τώρα με τα αντιπλημμυρικά έργα, είτε αργότερα για τα μέτρα κατά των πυρκαγιών».
Περαιτέρω, ο υπουργός έκανε αναφορά στο νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία που βρίσκεται σε διαβούλευση και θα ψηφιστεί στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ με αφορμή την κακοκαιρία Bettina που έπληξε τη Χαλκιδική, ανέφερε πως «η κλιματική κρίση είναι εδώ, οι συνθήκες είναι άλλες, απαιτούνται άλλα έργα υποδομής και όλοι πρέπει να εκπαιδευτούμε από την αρχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης