Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Όμηρος του Σαμαρά ο Μητσοτάκης - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές η δεύτερη θέση

Θεοχαρόπουλος: Όμηρος του Σαμαρά ο Μητσοτάκης - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές η δεύτερη θέση
Θα υπάρξει πρόβλημα, εάν πάρουμε κάτω από 17% υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δεν είναι να νικήσει τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη αλλά να περάσει το 17,8% που πήρε στις εθνικές εκλογές και να διατηρήσει την δεύτερη θέση διατύπωσε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του Αντώνη Σαμαρά.
«Οι αποχωρήσεις αυτή τη στιγμή βλάπτουν, γιατί θέλουμε μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση.
Το ποσοστό με το οποίο κρίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ποσοστό που πήραμε στις τελευταίες εθνικές εκλογές.
Ο πήχης δεν είναι να νικήσουμε τον κ. Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές, είναι να περάσουμε το 17,8%, να είμαστε δεύτερο κόμμα.
Το πρώτο ορόσημο είναι οι Ευρωεκλογές, αν είμαστε κάτω από τι 17% υπάρχει πρόβλημα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Αρχηγός δύο μηνών

«Έχουμε αρχηγό δύο μηνών, δε θα πω ότι υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας.
Ο κατακερματισμός αυτή τη στιγμή δε βοηθάει, χρειαζόμαστε συσπείρωση, εξωστρέφεια, να μιλήσουμε πολιτικά» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ερωτηθείς για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, είπε ότι «ή κυβέρνηση προσπαθεί πάνω στην αναμπουμπούλα να περάσει ό,τι θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο προς την κοινωνία να το περάσει».
Σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει εδώ και πολύ καιρό την κυβέρνηση να το προχωρήσει, επισημαίνοντας σχετικά με την τεκνοθεσία ότι «θεωρώ ότι πρέπει να δούμε ίσα δικαιώματα σε όλα τα επίπεδα και όλους τους ανθρώπους στη χώρα μας».

Εκβιάζει ο Σαμαράς

«Η τοποθέτηση του κ. Σαμαρά εκβιάζει την κυβέρνηση.
Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας σε ένα θέμα δικαιωμάτων λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «δεν έχεις την πλειοψηφία από μόνος σου» και μάλιστα αναφέρει και τον Κώστα Καραμανλή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και με τους ακραίους Δεξιούς και με το κέντρο» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Όμηρος ο Μητσοτάκης

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά στα ελληνοτουρκικά θέματα, ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του Σαμαρά.
«Θεωρώ ότι είναι ακόμη ένας εκβιασμός προς την κυβέρνηση, είναι όμηρος.
Τέσσερα χρόνια δεν έχει φέρει τα τρία μνημόνια με την Βόρεια Μακεδονία γιατί τόσα χρόνια του λέει ο Αντώνης Σαμαράς και οι ομοιδεάτες του ότι «δεν μπορείς να τα φέρεις» ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη λέει ότι «θα τιμήσουμε και θα τηρήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών».
Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κάνει ποτέ την κριτική στη Νέα Δημοκρατία όπως κάνει ο Σαμαράς στον Μητσοτάκη» ανέφερε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης